Selecteer een pagina
Mobiele frituur frituurwagen frieten

Mobiele frituur voor al uw feesten

Friet On Tour

Friet on tour is al vele jaren een gevestigde waarde in de Kempen en omstreken. Vanuit de passie om feestende mensen te voorzien van een heerlijk Belgisch frietje, kan u de friet truck al vele jaren terugvinden op allerhande feestlocaties in en rond Mol en bij festiviteiten voor bedrijven. Sinds 2014 zijn Dirk Verrees en Anja Ennekens uit Mol Ginderbuiten een vaste waarde …

 
Friet on Tour Mol Anja Ennekens

Friet on Tour

De friet-food-truck voor uw feest!

Organiseert u binnenkort een feest ? En hebt u geen zin om zelf te koken of te bakken ? Graag onze nationale trots op uw feest?
Reserveer dan de friet truck bij Friet on Tour en verras uw gasten op kraakverse frietjes, overheerlijke snacks en huisgemaakte gerechten. Een vaste waarde in Mol en omstreken … Lekker eten en gezelligheid troef !

Vandaag doorkruist deze moderne en stijlvolle frietwagen ons Belgische landje en Zuid-Nederland om feestvierders te verwennen met kraakverse frietjes, heerlijke snacks en diverse specialiteiten. Zo kan u bij ons lekker smullen van zelfgemaakt stoofvlees, verse goulash, vers gemaakt videe-vulling, zelfgemaakte kaaskroketten met oud Brugge kaas, tartaarsaus die we ook zelf maken. Allemaal in huis bereide gerechten met dagverse ingrediënten. Kies zeker voor onze lekkere desserts, artisanaal bereide rijstpap met saffraan en chocomousse met callebaut chocolade.

Frikandel curryworst snacks frieten
Mobiele Frituur bakken van frieten Anja Ennekens
huisgemaakte soep verse producten
Huisgemaakte Chocomousse Rijstpap Friet on Tour
Huisgemaakte kaaskroketten Frituurwagen Mobiele frituur
huisgemaakte soep verse producten

Telefoon

+32 479 76 74 72

Email

frietontour@proximus.be

Frieten verse producten allergenen hygiëne