Selecteer een pagina

Friet on Tour

Mobiele Frituur Anja en Dirk Mol

Formules

Info

Wij hebben enkel een onbelast stopcontact nodig en een stabiele staanplaats, met makkelijke, vrije doorgang.
Keuze sauzen dat we bij hebben: mayonaise, curry- en tomatenketchup, zelfgemaakte tartaar, zoete mayonaise, andalouse, samurai, currymayonaise, joppie saus, belgische pickels, mosterd, speciaal,….

Allergenen

Indien er rekening gehouden moet worden met bepaalde allergenen laat dit even weten. We kunnen zorgen voor glutenvrije, lactosevrije, halal… snacks. De allergenenlijst of meer info over allergenen kan je steeds vragen aan ons ter plaatsen.

Baktijden

Tot 45 personen is het 1 uur à 1,30 uur serveertijd
Tot 99 personen is het 2 uur serveertijd
Meer dan 150 personen is het 3 uur serveertijd

Kortingen & toeslagen

Minimumaantal personen 35 regio Balen Dessel MoL Retie.
Vanaf 150 volwassen personen krijg je 0.5 € korting
Vanaf 200 volwassen personen krijg 1 € korting
Kinderen tot 3 jaar zijn gratis
Tussen 4 jaar en 10 jaar eten ze voor helft van de prijs van de volwassenen. Binnen straal van 25 km van thuisadres Friet on tour komt er geen extra kost of vervoerskost bij.

 

Voor de kleintjes

huisgemaakte soep verse producten

Friet on tour 1

Friet en snacks à volonté

Curryworst / speciaal

Bamischijf

Vleeskroket

Mexicano

Optioneel met rundsstoofvlees op vlaamse wijze, vers gemaakt en / of zelfgemaakt videe en / of zelfgemaakte goulash. A volonté.

Friet on tour 2

Friet en snacks à volonté

Curryworst / speciaal, Cervela

Boulet, vleeskroket

Bamischijf, Mexicano

Kipcorn, viandel, zelfgemaakte kaaskroket met oud Brugge kaas

Optioneel met rundsstoofvlees op vlaamse wijze, vers gemaakt en/of zelfgemaakt videe en/of zelfgemaakte goulash. A volonté.

Friet on tour Luxe

Friet en snacks à volonté

Voorgerecht :

Zelfgemaakte kaaskroket en garnaalkroket
of
Zelfgemaakte soep
of
Gemengde gefrituurde hapjes

Hoofdgerecht :

Verse frieten met saus à volonté

Curryworst / speciaal, cervela, boulet, vleeskroket, bamischijf, mexicano, kipcorn, viandel, zelfgemaakte kaaskroket met oud Brugge kaas

+ vers rundsstoofvlees op Vlaamse wijze en verse videevulling.

 

Nagerecht :

Chocomousse met callebautchocolade en rijstpap met saffraan. Dessert zit in potjes met deksel, vers gemaakt. Voor elk een potje chocomousse en rijstpap met potje bruine suiker.

Formule op maat ?

Aarzel niet om ons te contacteren voor een formule op maat van je feest of bedrijf.

Telefoon

+32 479 76 74 72

Email

frietontour@proximus.be

Foodtruck Frituurtruck Frituurwagen Mobiel